Presentation: Alternativa framtider // Visioner för Teg

Fredagen den 8 februari bjuder Arkitekthögskolan vid Umeå universitet in till Tegs kyrka för presentationer, utställning och diskussioner om Tegs framtid med masterstudenter från Studio 11 . Studenternas projekt har haft Umeå Kommuns pågående planering för Tegs Centrum som utgångspunkt men är helt fristående i förhållande till kommunens arbete.​ Det är drop-in att titta förbi under presentationerna som pågår från 13.00 och hålls ömsom på engelska och svenska. Efter presentationerna öppnas en utställning av studentprojekten i Tegs kyrkas foajé. Evenemanget väntas pågå till cirka 16.00. Utställningen går därefter att ta del av på plats under kyrkans öppettider till och med den 17 februari.

Visions For Tegfb

För mer information, kontakta Arkitekthögskolan genom e-post: info@arch.umu.se

Arkitekthögskolan/Umeå universitet kommer att dokumentera detta evenemang genom fotografi och film för offentlig kommunikation.