Storys & Projekt

Att skapa hållbara affärsinitiativ

umbraco.MacroEngines.DynamicXml

Mastersstudenter från två av våra mastersprogram medverkade i en workshop med Handelshögskolan. Workshopen hölls under en dag och handlade om inter-disciplinärt utbyte; att lära sig från andra kurser och dela nya tekniker. Temat för workshopen var "Att skapa hållbara affärsinitiativ".

Syftet var att tillhandahålla verktyg för att specificera och utveckla en idé för ett hållbart affärsinitiativ, t.ex. genom kampanjer, projekt, eller allmännyttiga och kommersiella företag som är ekologiskt och socialt drivna. Detta innefattar utformning av en idé, nödvändiga resurser, intressenter som påverkar eller blir påverkade av den idén, samt den relevanta spatiala kontexten.

Ett stort tack till Maxim Vlasov och Handelshögskolan! 

 

För mer information, kontakta gärna:

Emelie El-Habta, Institutionsadministratör på Arkitekthögskolan vid Umeå universitet
E-post: emelie.el-habta@umu.se

Läs mer om Arkitekthögskolan vid Umeå universitet

  • Om Storys & Projekt

    Storys & Projekt är en yta för kortfattade uppdateringar om verksamheten på Arkitekthögskolan vid Umeå universitet. Här finns bland annat notiser från pågående projekt, länkar till artiklar från olika medier, sammanfattningar från öppna föreläsningar och rapporter om olika samarbeten. Klicka på titlarna för att läsa varje story i sin helhet.